Mazda MX-5 2010: Fluctueren in toeren bij koud weer

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: L8, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 93

Beste lezer,

Net voor de zomer heeft de auto nog een beurt gehad waarbij ook de accu is vervangen. Gelijk daarna ging de auto fluctueren in toerental (van onder de 500 naar 1000 en weer terug) dit deed de auto alleen als de auto een hele nacht had gestaan en weer gereden werd de volgende dag. Dus als de motor goed koud is. Starten is echter geen probleem. Starten en lopen met de mx5. Maar zodra je gaat rijden en weer ergens moet stoppen dan fluctueert hij in toeren. Ook alleen maar bij stilstand en in de opwarmperiode. Het is een hele tijd weggeweest. Wij dachten dus misschien moest de auto weer opnieuw inleren. Dit probleem voordeed zich toen over 3 a 4 dagen. Nu na een paar maanden is het probleem weer terug. Nu het dus ook natter en kouder wordt.
Dit probleem doet zich alleen voor bij stilstand. Maar starten gaat wel goed en is de auto mooi wat hoger in toeren en zakt prima. Dus echt dit probleem is echt bij de eerste stop bij een stoplicht of een kruispunt.

Herkent iemand dit probleem?

KkroeZe13

Geplaatst door KkroeZe13 (0) , lid sinds 9 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda MX-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda MX-5 of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php