Mazda 323: Keyless entry unit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ZM, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 72

Bedankt voor de info! Helaas dan:)

judokwai fernando-1

Geplaatst door judokwai fernando-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

judokwai fernando-1 (0), 5 jaar geleden

Beste mensen,

Bij mijn 323 sedan kom ik er niet uit uit... heeft deze auto nu wel- of geen mogelijkheid tot cv met ab? Ik krijg hem namelijk niet in de inleermodus. Op het moment dat de ECU zou moeten reageren met lock-unlock gebeurd er eigenlijk niets.

Wat info:
Op de plek onder de hoedeplank waar de keyless entry module zou moeten zitten zit de Door-Lock Relais. Achter het dashboard aan de bestuurderskant zie ik de doorlock module zitten, zonder keyless entry module (waar die bij de hatch volgens mij te vinden is)

Heeft het zin om door te zoeken? Of is de doorlock relais de keyless entry unit?! Of heeft deze auto, met airco-elektrische ramen-elektrische buitenspiegels, nu net geen afstandsbediening.🙄

Alvast super bedankt voor de moeite!

JdeP (5), 5 jaar geleden

De module onder de hoedenplank is 'denk ik' voor een gewone cv,een keyless entry heeft een ander onderdeelnummer.

Zie:

Ouder model: http://mazdaepc.com/parts/323/AEBA08/Y1/...

Nieuwer model: http://mazdaepc.com/parts/323/AEBA09/Y1/... (2 blz)


Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.