Mazda 323: Mazda 323F 1997 houd in / stottert

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

Hallo iedereen,

Ik ben sinds kort een trotse bezitter van een mazda 323f uit 97.
Tijdens de proefrit en ritten naar mijn werk (25km) rijd hij als een zonnetje.

Echter als ik op de snelweg met een gangetje van 150 a 160 rij (voor een aardige tijd) gaat hij openeens (stotteren) het lijkt wel of ik even geen vermogen heb echt stotteren is het niet. En het lijkt net of hij even geen benzine krijgt. Als hij eenmaal begint met ''stotteren'' wordt het alleen maar erger en gaat hij dat steeds meer doen tijdens die rit en ook tijdens lage snelheden. Als hij vervolgen weer even stil staat bijv. 5 minuten (motot uit) is dat weer over. Tevens zie je de toerenteller bij stationar tussen de 800 en 1000 heen en weer pingelen, als ik vervolgens 10 meter rij is hij aan het pingelen tussen de 1400 en 1500 en gaat niet meer naar beneden.

bougies, olie, oliefilter en brandstoffilter vervangen. Vervolgens alles gecontroleerd mbt valse lucht. Bougies kabels gecontroleerd en zijn prima.

Heeft iemand van jullie ideeen???? Dan hoor ik het graag.

limp1983

Geplaatst door limp1983 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jack T (0) PRO, 14 jaar geleden

Laat hem voor de zekerheid ff uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.