Mazda 626: mistachterlicht

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 ditd

heb een trekhaak er onder gezet en de verlichting aangesloten alleen de mistlicht niet want dat zit in de klep heb een stationwagen
Wie kan me zeggen waar ik het mistachterlicht af kan tappen voor de trekhaak

Gert

turbokarel

Geplaatst door turbokarel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

De draad voor het mistlicht zit waarschijnlijk gewoon in de kabelboom die naar achteren loopt,alleen loopt ie op een gegeven moment naar boven naar de achterklep.
Meet aan de draden welke voor mistlicht is en tap deze af naar de trekhaak.

Ricky.

JohanE (0), 17 jaar geleden

Ik heb dat als volgt gedaan:

1. Kijken bij de unit welke kleur draad van de mistlamp is.
2. Bekleding hemel losgehaald aan de achterkant, waar de draden vanuit het dak naar de klep gaan (zijn gewoon van die spreid-clips). Daar de betreffende draad doorgeknipt.
3. 2-aderige draad van de contacten van de trekhaak door achterste stijl naar het dak gebracht en aan de doorgeknipte einden van de oorspronkelijke draad gezet.

Dit was bij een 13-polige aansluiting. De voeding van de mistlamp loopt dan dus via de trekhaak naar de mistlamp van de auto. In het trekhaakstopcontact zit een voorziening die de mistlamp op de auto uitschakelt als er een aanhanger is aangesloten. Ik weet niet of dat bij een 7-polige ook zo is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.