Mazda 626: Motorprobleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: GF, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 90

Mazda 626 stationwagon, Bouwjaar 2000, Type GF4A EBU, km stand 195.000
Zonder aanleiding vooraf wil de motor niet meer normaal stationair draaien. Het toerental loopt bij een koude start op naar 3000 rpm en pendelt daarna tussen de 2 en 3000 rpm.
Bij opgewarmde motor blijf het toerental rond de 3000 rpm hangen. Slangen al gecontroleerd op lekkages. Gasklep schoongemaakt.
Graag advies wat te doen. Bij voorbaat dank

pwt505

Geplaatst door pwt505 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 6 jaar geleden

Lijkt toch op valse lucht ergens , spuit eens met remreiniger over het inlaattraject en de vacuumslangetjes , bij reactie zit je in de buurt.

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

Kunnen veel dingen zijn en ook simpele dingen.

Uitlaat lek

Enjectoren reinigen wil ook helpen

Lucht massa

Kan zelf je accu zijn ben ik zelf achter gekomen op deze forum.

Keer andere auto met start kabels aan je auto kopelen als die dan weer normaal begind te lopen kan het de accu zijn en zal dan zelf voor iets beter accu gaan die meer stroom kan geven. Maar Let wel op dit hoeft het zeker niet te zijn aleen bij mij heeft het wel geholpen

En Muschien even je bougies vervangen is nooit verkeert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.