Mazda 6: raam gaat niet meer vanzelf

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik heb een raar probleem. het bestuurders raam kan helemaal vanzelf naar beneden (of juist dicht) als je de bedieningsknop doordrukt (2e standje).
Nou heb ik af en toe dat het raam prima open en dicht gaat maar niet meer automatisch bij doordrukken naar het klikstandje van de knop.
Ik ben daar al eens voor bij de dealer geweest en het was zo gepiept, wat gegochel met de ramen en alles werkte weer, ook automatisch.

Pas ging het raam weer niet automatisch. maar een week later of zo ineens weer wel !! Ik was er al zo blij mee want het is toch wel erg makkelijk.
Maar helaas nu doet hij het weer niet !!

Hoe komt dat toch? en wat kan ik eraan doen? (behalve weer naar de dealer...)

BVD
Drikus

Drikus 42

Geplaatst door Drikus 42 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

SciroccoGT (0) PRO, 14 jaar geleden

Aan de deur waar het raam niet werkt even de knop bedienen. Raam stukje open doen (cm of 5) daarna dicht doen en knopje even vast houden 2 sec.. daarna werkt automatische stand weer als het goed is.

Drikus 42 (0), 14 jaar geleden

ga ik morgen zeker proberen... zou het zo simpel zijn?
an zal het teniet doen van deze functie waarschijnlijk ook op dezelfde manier "ontregeld" kunnen worden? Zou best kunnen: dat je zoder erbij na te denken oer ongeluk de knop "handmatig " ingedrukt houd zodat je de functie stiekum uitschakeld?

Drikus 42 (0), 14 jaar geleden

Het werkt... zo simpel!
Bedankt Scirocco !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 6 of stel zelf een nieuwe vraag.