Mazda 626: Raamprobleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: Ditd

Goededag heren.
Ik heb een 626 Ditd van 2001 met een raamprobleem. Als ik het raam aan de bestuurderskant open doe op automaat gaat hij gewoon helemaal open maar wil ik hem sluiten op de automaat gaat hij eerst dicht en daarna weer half open. Als ik het raam op handbediening sluit blijft hij wel gesloten. Kan het zijn dat er een besturinkje blijft hangen of moet er een print vervangen worden? Dit is een storend probleempje. Verder wil de knop voor de luchttoevoer naar het voorraam niet helemaal op het raam maar blaast ook een gedeelte op je voeten. Dit is als je de airco aanhebt niet echt lekker.

Alvast bedankt
Aalt

Aalt

Geplaatst door Aalt (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

aalt maak eerst de geleiders van het raam eens schoon want als dat stroef gaat dan herkent hij dat als of er iets tussen zit en dan gaat hij naar beneden.
spuit ook die geleiding in met wat silicone spray.

groetjes jan.

Aalt (0), 17 jaar geleden

Hoi allemaal
Nou Jan ik heb van alles geprobeerd maar naar het er nu naar uitziet lijkt het portier wat krom te zijn. Ik heb het met klosjes wat gericht en het probleem is bijna over. Morgen even de geleiding eruit halen en overnieuw plaatsen en met siliconen behandelen.
Je kon zien dat het raam aan de binnenzijde vol tegen de geleiding aan liep.
Je hoort het wel als het niet gelukt is

Aalt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.