Mazda 626 glx 2.0i: remmen

Bouwjaar: 1992

Hallo,

Al enige tijd heb ik bij mijn mazda een probleem met de remklauw rechts voor, op een een of andere mannier wil een van de twee blokken niet meer terug naar de ruststand waar door tijdens het rijden een hinderlijke piep onstaat. ik heb geprobeerd om de bout los te draaien van de remklauw zodat je systeem open geklapt kan worden zodat je bv de remschoenen kan vervangen. maar door de een of andere mannier is deze bout niet los te krijgen zelfs niet met een moordenaar die draait er over heen, waarschijnlijk heeft een garage of de vorige eigenaar er loktaide ingespoten. is deze troep te verwijderen of moet ik de slijptol ter hand nemen om de remklauw te verwijderen en er een nieuwe op te plaatsen.

wie weet het antwoord

george33

Geplaatst door george33 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

marc denuit (0) PRO, 19 jaar geleden

Kan misschien een scheve draad getrokken zijn.Dus loskrijgen of afbreken. Wat is een moordenaar ?

george33 (0), 19 jaar geleden

een moordenaar is een tang die je afsteld op de dikte van de bout of wat los moet, deze tang heeft een schevebek en op het moment dat je de handsvaten naar elkaar toe knijp zit de bout muur en muur vast hij is ongeveer 10 keer steker dan welke tang ook alleen sloop je wel de kop van de bout

revave (0), 19 jaar geleden

In de meeste gevallen wanneer Locktite schroefdraadborging word gebruikt moet je de bout warm maken om hem weer los te maken. Een andere naam voor moordenaar is ook wel griptang geloof ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.