Mazda 121: remolie lekkage

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.25l 16V

Mijn mazda 121 lekt remolie. Bij de garage is aangegeven dat er een druklager in het koppelingshuis stuk is. Het koppelingssysteem gebruikt namelijk ook de remolie. Hiervoor moet de versnellingsbak eruit en dergelijke om dit te repareren. Weet iemand wat de kosten hiervoor ongeveer moeten zijn?

Nu krijg ik van verschillende kanten te horen dat bij een kapot druklager er vreselijke herrie uit de auto moet komen. Dit is niet het geval bij mijn auto.

Wie weet water aan de hand is?

gr. Hans

Ghans09

Geplaatst door Ghans09 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 121? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peter Schouten (0), 16 jaar geleden

In jouw auto zit een hydraulisch druklager, kost rond de 100 Euro. En een komnplete set (koppeling + lager) rond de 220. Daarbij nog het werkplaatsloon, heb geen idee hoe lang ze erover doen om de zaak uit- en in te bouwen. Maar het gaat dus wel het nodige kosten...
En zolang het lager zelf nog ok is zul je geen herrie horen, want alleen de hydraulische bediening is lek.
Misschien moet je eens overwegen om de koppeling meteen ook mee te nemen. De zaak ligt toch open - maar dat is ook afhankelijk van je km-stand.

suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 121 of stel zelf een nieuwe vraag.