Mazda 626: vialle tankinhoud indicator

Bouwjaar: 1998

beste mensen,
ik rijd al een tijdje rond in een mazda 626 glx 2.0 station uit'98 met vialle lpi en daar zit zo'n prachtige benzine/gas schakelaar in met tevens vier groene ledjes en een rode ter indicatie van de gastankinhoud. alleen daar klopt niets van. Ik kan beter toch maar op de teller blijven letten. Bijvoorbeeld. Ik heb een heel eind gereden en kom thuis terwijl er nog 2 groene ledjes branden. de volgende ochtend brand het rode ledje ter indicatie dat ik gas moet tanken. Of ik heb getankt maar ipv van alle vier de ledjes ter indicatie van een volle tank brand er maar 1 groene terwijl de tank echt vol is, of er brand nog een groen ledje en toch begint de motor te sputteren omdat gas op is.
vraag: is dit simpel en goedkoop te verhelpen of toch maar op de kilometer stand letten ipv de ledjes.

Ant.

ant

Geplaatst door ant (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

p@tje (0), 18 jaar geleden

latere versies van LPi hebben dit probleem niet meer. Ik zou even een Vialle center bellen om te vragen hoe dit eenvoudig kan worden opgelost. Wellicht zit je aan een complete tank vast dat zou jammer zijn natuurlijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.