Mercedes-Benz 190: 190d 2500cc 1989

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Zie de twee berichten vlak voor dit bericht. Daar heb ik het opnieuw verwoord. Met Dank, kameraden! Ik heb dit bericht gewist, het klopte niet.
PS:Waar vind ik een werkplaatsboek , vraagbaak, waar alles instaat, goedkoop, voor dit model? Of toegang hebben tot zo'n boek (internet). Perrfect!!

hugoa55

Geplaatst door hugoa55 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

hugoa55 (0), 13 jaar geleden

Ik zie dat niemand reageert. Ik heb het onderwerp duidelijker gesteld in een nieuw bericht, dat gedetailleerder is. Ook heb ik 1 probleem per bericht aangekaart. Zie de twee problemen-berichten, op zat 24 juli 2010, Waanzinnig vroeg in de ochtend. (Elektrische ruiten werken enkel als deur open is, én, Ruitenwisser (interval) begint spontaan te werken (ongevraagd). En nu wachten op jullie expertise! Merci. HUGO PEETERS (hugoa55) En toegang tot een werkplaatshandboek voor mijn model ( zou de perfectie benaderen). Ik dank iedereen.

erka (0) PRO, 13 jaar geleden

Hugo,

wellicht zit het probleem in de bekabeling die het portier ingaat,
waardoor bij geopend portier wel "verbinding" is, maar met gesloten portier niet...??

succes.

btw www.mercedesforum.be / .nl

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

zie mijn antwoord in eerste topic

Roger10 (0), 13 jaar geleden

De ruitenwisserinterval zou wel eens in de bediening aan het stuur kunnen zitten,ik heb dit bij mijne 190D vervangen en opgelost probleem

hugoa55 (0), 13 jaar geleden

Hoi, sorrry voor laattijdige reactie; Het Probleem van de ruitenwisser is opgelost. Ik heb het staafje onder de wisser gesmeerd. Om dit te zien moet je de wisser stilzetten als hij in het midden van de ruit is. Ergens op deze site had ik gelezen dat dat helpt, omdat de wisser op een soort "uit" contact moet komen. Dit is een koperen plaatje met een bolletje ergens in de (wisser)motor. Als het mechanisme niet gesmeerd is , geraakt de wisser niet meer tot aan het contact. En dan weet hij niet dat hij "uit" staat,...
Klopt dit? Bij mij helpt het. Geen kuren meer die wissermotor! Als dank heb ik er een nieuwe wiswisrubber opgezet.
Dank jullie, en deze site.
Zie ook mijn ander probleem. Ik moet (al rijdend) de deur openen om mijn ruiten te bedienen.
HUGO onhandig maar vastberaden!

Hans4040 (355) PRO, 13 jaar geleden

Hugo, je kunt het beter bij 1 topic houden inplaats van naar jou andere topics te verwijzen.
Het wordt een rommelig geheel zo...en lastig voor een ieder om op jou problemen te antwoorden.

mvg, Hans
Moderator Problemcar

hugoa55 (0), 13 jaar geleden

Ok.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.