Mercedes-Benz 220: 220E, startproblemen na 5 minuten rijden

Bouwjaar: 2004

ik heb een E220 uit 1993 met 16 kleppen motor. Ik heb sinds enige tijd problemen met het opnieuw starten van de auto na bijvoorbeeld een tankstop. Auto wil niet meer starten. De startmotor draait normaal rond. Alles lijkt er normaal uit te zien. Na 5 a 10 minuten wachten springt hij gewoonlijk weer aan. Mij is wel opgevallen dat als hij in storing is en je het contact aanzet de benzinepomp niet hoorbaar is.De auto slaat dan ook niet aan! (Normaal hoor je de pomp nl. werken als de auto gestart wordt) Pas als je het contact aanzet én je de benzinepomp hoort "aanslaan" start de auto als vanouds en kun je weer normaal rijden. Hetzelfde euvel deed zich hedenmorgen voor op de rijksweg, motor viel ineens uit. Na 5 a 10 minuten wachten weer gestart en kon gelijk weer weg rijden. BENZINEPOMP aansluitingen zien er goed uit; krafstoffrelais heb ik vandaag nog vervangen, weet dus niet of dit het probleem was. WIE HEEFT HET GOEDE ANTWOORD.

martin7459

Geplaatst door martin7459 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

zit er miscchien ergens een bijgeplaats onderbreking op de brandstofpomp

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.