Mercedes-Benz 220: BRANDSTOFPOMP

Bouwjaar: 1995

mijn mercedes c220 van 95 met 178 dk op de teller heeft problemen met de brandstofpomp,EDC ik heb er al een terugslag klepje tussen laten monteren maar daar is t alleen maar erger van geworden ik hoor de pomp soms ratelen,en de auto slaat af als ik overschakel naar de 3e versnelling ,t lampje van de edc gaat dan branden,vantevoren voor dat ik t klepje ertussen had zitten,had ik alleen problemen met t starten,dat ik 3 keer moest starten voordat ie goed liep,help ik weet even geen raad ermee!!

michel7742

Geplaatst door michel7742 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mij is het de brandstofpomp ,gekend euvel bij mercedes c en e 220

michel7742 (0), 19 jaar geleden

ik heb t terugslag klepje er nu weer tussenuit gehaald,bleek dat ie lucht zoog bij t klepje nu loopt ie weer goed,alleen t bij t koudstarten slaat ie 2 keer af,

erka (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo,

Ik heb zelf ook VEEL shit gehad met die diesel,
bij MB hebben ze de brandstofpomp vervangen maar het probleem bleef...schokkende motor en het aangaan van het EDC lampje ( noodloop )

Door een bevriend automonteur is het probleem opgelost, de aansturing van de pomp ( de potmeter die bediend wordt door het gaspedaal ) vervangen en probleem opgelost, let wel...geintje van 745 euro EX btw...maar altijd beter dan die waanzinsprijs voor de pomp

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.