Mercedes-Benz 300: 300te achterruit wisser en verwarming

Bouwjaar: 1990

Volgend probleem en vraag,achterruitwisser ,verwarming en sproeier doen het niet maar als ik de interval aanzet hoor ik achterin wel wat klikken.
Nu heb ik in de achterklep achter de bekleding een relais zien zitten heeft dit allemaal met elkaar te maken op is het toch een afzonderlijk probleem??
Alvast bedankt,Jacob.

jacob4836

Geplaatst door jacob4836 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

je moet eens kijken waar de kabels van het voertuig naar de achterklep gaan ,in deze rubberen buis schuren meestal de draden door .

jacob4836 (0), 19 jaar geleden

Nu heb ik dus vorig weekend de achterruitwisser vervangen en het werkte perfect. (behalve dat het vloeistofslangetje in de rubberen buis doorgescheurd was)
Tot aan gisteren dus, hij doet helemaal niks meer zelfs geen klikje meer,
wat kan dit nu zijn??

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

ik ben er zeker van dat de kabels doorgeschuurd zijn in het scharnierpunt van de kofferklep.

jacob4836 (0), 19 jaar geleden

is dat makkelijk te vervangen?ik heb namelijk niet zoveel ervaring met electriciteit.zijn de kabels af te halen bij de dealer?
Groet,Jacob.

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

vervangen zou ik niet doen ,gewoon de draden terug aan elkaar solderen ,mss een stukje bijleggen.en alles goed isoleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.