Mercedes-Benz 300: onregelmatige stationaire toerental van 300ce '89

Bouwjaar: 1989

ik heb nou een 300ce van '89 en die heeft de volgende probleem:met koude motor slaat autom. choke aan dan is er niks aan de hand maar zodra de motor warm wordt dan begint het toerental helemaal af te zakken tot 400-500 rpm(bij stationair)en als ik hem met warm motor start slaat het direct meermaals af totdat ik het gaspedaal in hou, het is een aut.bak dus dan slaat het regelmatig af bij stoplichten enz,de motor zelf loopt als een naaimachine want je hoeft maar een klein beetje gas te geven of hij reageert al direct,ik heb de ontsteking na gekeken maar dat is het niet,ik vermoed iets aan de computer of de relais of iets met de lambdason,lmm. heeft iemand een goede oplossing voor dit probleem want ik krijg behoorlijk hoofdpijn

dirk2289

Geplaatst door dirk2289 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

CO meten/ afstellen. Wellicht staat hij wat te arm.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.