Mercedes-Benz 300: 300 ce 92 rpm teller, oliedrukmtr,en storingslampjes uitgeva

Bouwjaar: 1992

Ik heb een 300 ce waarbij vorige week de halve kombiklok is uitgevallen (oliedruk meter,brandstof meter,toerenteller,en de meeste controle lampjes, de snelheids meter werkt nog wel). Sindsdien komt er een ratelend geluid onder het dashboard vandaan, waneer ik het knipperlicht bedien is het geratel weg maar doen de meters het nog steeds niet. kan het zijn dat de kombiklok kapot is of moet ik het probleem ergens anders zoeken ???

Maarten6776

Geplaatst door Maarten6776 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

heb je de zekeringen al gecontroleerd

MB (0) PRO, 19 jaar geleden

Zekering remlicht kapot.

Maarten6776 (0), 19 jaar geleden

ik heb de zekeringen gecontroleerd, maar kan er zo niets aan zien. ik zal ze voor de zekerheid even doormeten. bedankt voor de reactie.

Mark-electro (0), 19 jaar geleden

ik denk dat het knipperlicht relais-tje sluiting maakt.
Die zorgt voor dat tikkend geluid als je de richting aanwijzer bedient.

Maarten6776 (0), 19 jaar geleden

Ik dank jullie voor de reactie's. het probleem is verholpen, het was de remlicht zekering. in eerste instantie niets aan te zien maar na het doormeten van de zekeringen bleek hij toch stuk te zijn. m.v.g Maarten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.