Mercedes-Benz Sprinter: 6-versnellingsbak handgeschakeld voor Sprinter W903 311CDI??

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 311 CDI (80kW)

Bestaat er een mogelijkheid of bestaande 6 versnellingsbak van Mercedes-Benz welke in te bouwen is in een Sprinter van 2004 311 CDI ???

Alvast bedankt.

JimHall

Geplaatst door JimHall (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

De versnellingsbak van het nieuwe type Sprinter zal waarschijnlijk wel passen op het motorblok. Dat is namelijk niet veranderd. Er komt natuurlijk wel wat meer bij kijken, zoals bv de aandrijfaslengte, ophangpunten, schakeling. Of je moet de auto ombouwen naar Sprintshift, dat is een 6-bak namelijk en geleverd voor het type auto wat je hebt. Alleen die gerobotiseerde 6-bak is wel storingsgevoeliger dan een manuele 5-bak.

JimHall (0), 13 jaar geleden

[quote=Jarno5187]De versnellingsbak van het nieuwe type Sprinter zal waarschijnlijk wel passen op het motorblok. Dat is namelijk niet veranderd. Er komt natuurlijk wel wat meer bij kijken, zoals bv de aandrijfaslengte, ophangpunten, schakeling. Of je moet de auto ombouwen naar Sprintshift, dat is een 6-bak namelijk en geleverd voor het type auto wat je hebt. Alleen die gerobotiseerde 6-bak is wel storingsgevoeliger dan een manuele 5-bak.[/quote]
Ik ga het eens uitzoeken bedankt zo ver.
Nu weet ik tenminste dat er 6 (hand) bakken bestaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.