Mercedes-Benz Slk-Roadster: Aandrijving

Bouwjaar: 1997

Ik ben in het bezit van een SLK 200. Enige tijd terug begon de auto een zoemend lawaai te maken dat steeds erger werd. Ik deed de wagen naar de garage en daar melden ze mij dat de lagers van mijn achterwielen vesleten waren, na deze te hebben vervangen was het geluid precies hetzelfde. Toen hebben ze een stuk vervangen dat de achterassen met de versnellingsbak verbind. Een "pont" of zo..?? dat hele grapje heeft mij 2500¤ gekost en 1700km verder heeft de wagen hetzelfde probleem terug. In de garage melden ze mij dat deze terug zou moeten vervangen worden? Heeft iemand ook hetzelfde meegemaakt of wat kan de oorzaak zijn? Ik ben een normale chaufeur die op een heel normale manier met z'n wagen rijd.. Graag reactie aub

Lapsus

Geplaatst door Lapsus , lid sinds 19 jaar geleden

5 Reacties

mart-vervoort PRO, 17 jaar geleden

ik denk dat je de aan dryf as met toe behoren bedoeld . volgens my is deze niet goed gemonteerd en dan kryg je onbalans. zal toch wel in de garantie v/d garage vallen?

Lapsus, 17 jaar geleden

de aandrijfas is ok, het is het "verdeelpunt" naar mijn 2 wielassen dat niet ok is en steeds stuk gaat..


arnold690 PRO, 17 jaar geleden

Cardan dus..komt vaker voor dat een nieuwe/gereviseerde niet goed is afgesteld..

Lapsus, 17 jaar geleden

Ze hebben nu van Mercedes uit "gratis" de cardan en de verdeler veravngen en de auto rijd terug als nieuw, geen vervelende geluiden meer..

theDon, 15 jaar geleden

Hoi, Ik heb dit ook rond de 80km per uur wanneer ik een continue snelheid rij. Op moment dat ik versnel of vertraag is het over. Had jij dezelfde problemen??? Of was het bij jouw continue. En kan je op 1 of andere manier zien of er iets mis is met je aandrijfas of uittesten???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.