Mercedes-Benz C-Klasse: accu loopt leeg bij gebruik Memorystoel

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

Na de aankoop van deze mb c320 kwam ik erachter dat de passagiersstoel (memoryseat) niet werkte ik dacht het probleem te hebben gevonden doordat ereen zekering niet was geplaatst ?????????? nr 38 op deze lokatie een nieuwe zekering geplaatst en de stoel fucties werkt allemaal perfect, alleen naa 10 uur stilstaan is de accu leeg, als ik de zekering nr 38 verwijder blijft de accu vol maar de stoel is niet verstelbaar.
wie o wie ,
reeds uitgevoerd onderzoek :ik heb alle stekers uit de stoel getrokken en met geplaatste zekering op de losgemaakte accupolen ohms doorgemeten
terwijl de stekers een voor een in de stoel werden terug geplaats, maar ik meet geen enkele verandering in de weerstands waarde.

sdfg21

Geplaatst door sdfg21 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

koende2 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ohms? doorgemeten...
Naam aan dat je ampere bedoelt?
Klacht is overgens een bekend probleem.
Stoelregeleenheid vv van betreffende kant en klaar is kees:)
LET OP koop geen 2dehandse waarbij het onderdeelnr met A203 begint...
en let ook op dat je de juiste kant koopt (als je niet nieuw haal)
Op het oog zijn ze hetzelfde alleen intern niet.
Op de sticker die erop zit staat een L of R jij moet dus R hebben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.