Mercedes-Benz C-Klasse: afwijking cilinder

Bouwjaar: 1999

Onlangs was ik bij de garage voor een uitlezing van de injectoren van mijn mercedes c 220 cdi. Hier bleek dat 1 van de cilinders licht afweek van de rest. De injector(verstuiver)zou wat minder zijn, maar was nog goed genoeg om een poos door te rijden. Aangezien de auto af en toe nagelt, was volgens de Mercedesgarage de enige oplossing een nieuwe verstuiver.

Is er nog een alternatieve oplossing om de motor wat mooier en gelijkmatiger te laten draaien ?

Groet en bedankt voor eventuele reacties.

rene41

Geplaatst door rene41 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

dieseladditief voor cdi- motoren misschien ,of de injectoren laten reinigen met een ultrasone reiniger.dit durft soms wel te helpen.

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

merk/kwaliteid van de brandstof maakt verschil in lopen van een cdi niet bij witte pompen tanken is mijn advies,als het te erg word zal je toch aan vernieuwen moeten geloven,let op de oude injectoren hebben ruilwaarde

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.