Mercedes-Benz C-Klasse 2007: Airco probleem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 642960, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 165

Geachte,

Heb een vraag, wij hebben een langere tijd problemen met onze airco. Wij hebben een Mercedes W204, onze airco doet het in bebouwde kom gewoon. Maar als we langere afstanden en hoge snelheden bereiken, houdt ie ermee op. De leidingen vriezen in en het houdt op met koude lucht blazen. Wanneer we stoppen, begint ie gelijk met blazen weer. En dan hebben we echt een groot plas water onder de auto. We zijn voor de vakantie nog langs geweest bij een airco specialist en die heeft de compressor en condensor vervangen. Daar lagt het niet aan schijnt, zelfde probleem nog steeds erna. Nu hebben we de weerstand en kachelventilator ook vervangen, daaraan ligt het ook niet. Nu denken we dat het misschien aan de druksensor ligt. Als u naar de symptomen kijkt, is dat mogelijk?? Kunt u ons misschien vertellen, waaraan het kan liggen dat onze airco invriest en ophoudt met blazen?

Alvast heel erg bedankt,

Vg. Gülcan Yilmaz.

. .
Roos1980

Geplaatst door Roos1980 (0) , lid sinds 9 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RichardMH (50) PRO, 9 maanden geleden

Lijkt mij eerder een verdamper temperatuursensor.
Ik ben geen Mercedes kenner, maar als deze auto zo'n sensor heeft, dan zou ik het daarin zoeken.

kaleido 1 (2225) PRO, 9 maanden geleden

Was ook mijn eerste gedachte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.