Mercedes-Benz C-Klasse 2015: Auto start niet

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Motorcode: 651921, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 120

Auto is n 220 Mercedes c klasse .Auto start niet .Accu is het niet lichten branden alles doet het maar geen tik geen start .Al n paar dagen bezig met het zoeken van de oorzaak maar kom er niet uit.

JantjeBeton

Geplaatst door JantjeBeton (0) , lid sinds 6 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

6 maanden geleden - Highway

draait de motor niet rond tijdens starten? zit er bij deze geen 2 accu's in?

    Hij doet helemaal niks als k start geen geluid 0.De accu is vorige maand vervangen .Zekeringen relais alles nagelopen maar nog steeds het probleem niet opgelost. - JantjeBeton (0), 6 maanden geleden

6 maanden geleden - kaleido 1

Krijg je stuurspanning op de startmotor.
Is dit zo ineens ontstaan of zijn er werkzaamheden geweest en is het daarmee ontstaan ?

6 maanden geleden - PeterK011

Als dit nog de eerste accu is zal deze al wel z'n beste tijd gehad hebben zeker? Is niet omdat de lichten branden dat de accu nog goed is .Bij een 205 zit er nog een kleine accu onder het handschoenkastje , maar dit is niet de startaccu .

6 maanden geleden - Heino4267

Als je euvel is dat de startmotor niet gaat draaien "als je start", kun je eens voorzichtig (met de auto op de voetrem en de bak in P of in zijn vrij) met het contact op de tweede stand, op de startmotor het kleine stekkertje eraf halen en dat vrijgekomen contact doorverbinden met de grote moer die de dikke rode kabel op de startmotor vasthoudt.
Als dan de auto wél start, is de startmotor de oorzaak, of iets tussen de startmotor en het contactslot (bv. de dunne kabel die de startmotor aanstuurt). Maar dat kun je dan eenvoudig testen door te meten of een proeflampje te gebruiken terwijl iemand anders een startpoging doet.
Doe het wel voorzichtig aan!

6 maanden geleden - kaleido 1

We dragen allerlei oplossingen en adviezen aan maat nul , nul reactie.
Succes verder , de fiets start wel ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.