Mercedes-Benz C-Klasse 2004: oliepeil sensor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 271 940, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 120

wie o wie weet wat met mij Mercedes aan de hand is. Helaas kan ik het gieter voor motorolie niet op mij boordcomputer vinden. Dus probeer ik op een andere manier via de dagteller knop drie keer drukken dan zou ik mijn motorolie kunnen controleren doet helemaal niks. Wie weet wat hier aan de hand is nou zou het motoroliepeil sensor kapot zijn. Maar dan nog moet je het gieter kunnen zien op mij boordcomputer maar nee. De andere opties geeft alles aan behalve waar hij moet invullen hoeveel olie ik nog zou hebben blijft leeg. Ik heb alles geprobeerd . Ik wil niet zomaar sensor gaan vervangen straks blijk een andere probleem te zijn . Heeft iemand hier ervaringen mee of weet iemand wat hier aan de hand is. nee deze heeft geen oliepeilstok meer . Mijn vraag is simpel als het oliepeil sensor kapot is .Krijg je dan geen gieter meer te zien op het boordcomputer ja of nee

Sharita6612

Geplaatst door Sharita6612 (0) , lid sinds 7 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

7 maanden geleden - Hans4040

Heb je het geprobeerd zoals in het boekje staat wat ik in jou 1e topic schreef?

https://problemcar.nl/topic/mercedes-ben...

7 maanden geleden - PeterK011

Is dit het facelift model? Bij bouwjaar 2004 kan het een oude km-teller zijn maar ook al het nieuw model uiteraard.

7 maanden geleden - Hans4040

Waarschijnlijk is Sharita6612 er al uit, want hij reageerd niet meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.