Mercedes-Benz C-Klasse 2018: Piepend geluid uit remmen voor in bochtend tijdens het remmen

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Motorcode: 274920, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 180

hi, ik heb een maand geleden mijn remblokken en remschijven vervangen, na vervanging hoorde ik een piepend geluid van voor remmen als ik in de bochten rem. Als ik rechtdoor rem hoor ik niks, iemand een idee?

Ik heb na het ondekken van dit probleem de remblokken en remschijven opnieuw vervangen, ik blijf het probleem houden.

sharooz7

Geplaatst door sharooz7 (0) , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Monteur Senior (910), 5 maanden geleden

even kijken of je ankerplaat niet tegen de schijf aanloopt dat is dat dunne plaatje wat achter je schijven zit beetje terugduwen meer ruimte creëren

sharooz7 (0), 5 maanden geleden

volgens mij zaten die best ver van af, maar het is inderdaad een schrapend geluid en alleen in de bochten. Ik zal vandaag even kijken, dank!

sharooz7 (0), 5 maanden geleden

maar het geeft geen geluid in bochten als ik rustig rijd, allleen tijdens remmen. Kan het dan nog steeds de ankerplaat zijn?

Beunhaas (635) PRO, 5 maanden geleden

Er loopt iets aan en dat kunnen eigenlijk alleen de remblokken zijn, ik denk dat ut gewoon niewegeit is...

    dus gwn ff late slijtenn.. - sharooz7 (0), 5 maanden geleden

Monteur Senior (910), 5 maanden geleden

iets wat aanloopt loopt loopt altijd aan ook rechtdoor,maar in bochten komen er meer krachten op je wielen te staan en bij geringe wiellager speling kantelen je wielen als het ware dit hoeft maar minimaal te zijn,jij had dit aanloopgeluid en na vernieuwing van schijven en blokken nog hetzelfde dan kijk maar eens naar je ankerplaatjes of voel eens of je wiellager speling hebt

Heino4267 (325), 5 maanden geleden

Tijd voor een deskundige blik van een monteur naar je lagers/remmen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.