Mercedes-Benz C-Klasse 2004: motorolie controleren

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 271 940, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 120

wie o wie weet wat met mij Mercedes aan de hand is. Helaas kan ik het gieter voor motorolie niet op mij boordcomputer vinden. Dus probeer ik op een andere manier via de dagteller knop drie keer drukken dan zou ik mijn motorolie kunnen controleren doet helemaal niks. Wie weet wat hier aan de hand is nou zou het motoroliepeil sensor kapot zijn. Maar dan nog moet je het gieter kunnen zien op mij boordcomputer maar nee. De andere opties geeft alles aan behalve waar hij moet invullen hoeveel olie ik nog zou hebben blijft leeg. Ik heb alles geprobeerd . Ik wil niet zomaar sensor gaan vervangen straks blijk een andere probleem te zijn . Heeft iemand hier ervaringen mee of weet iemand wat hier aan de hand is

Sharita6612

Geplaatst door Sharita6612 (0) , lid sinds 7 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

7 maanden geleden - kaleido 1

Heeft deze geen oliepeil stok meer ?

7 maanden geleden - Highway

MB heeft de oliepeilstok allang in de ban gedaan. Ik weet het niet meer maar je moet het met de knoppen op het stuur doen. Hoe weet ik ook helaas niet meer. beetje spelen met de knoppen.

    Kunnen ze zoiets niet gewoon verbieden? - Beunhaas (790), 7 maanden geleden

7 maanden geleden - Hans4040

Of gewoon in het boekje kijken, vanaf pagina 238.
Engelse versie hier downloaden: https://www.handleidi.ng/mercedes/c-clas...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.