Mercedes-Benz C-Klasse: Auto start niet kan zelf niet draaien met mijn sleutel

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2l

Kan iemand mij helpen? Mijn probleem is dus als ik mijn sleutel in het contact doe hoor ik 4maal een geluid en daarna niks meer de lichten op de dashboard branden zelf niet en ik kan zelf niet draaien met mijn sleutel. Heb er al een nieuwe batterij in gestoken en ze hebben al zelf in het contact slot gekeken maar vinden het probleem niet dus als iemand mij kan helpen zeer hartelijk bedankt.

Wern

Geplaatst door Wern (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Peter Schouten (0), 13 jaar geleden

Helpt het als je een beetje met je stuur heen en weer beweegt?

Wern (0), 13 jaar geleden

Neen het helpt niet maar met startkabels start hem wel maar het probleem blijft daarna wel.

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

hoe is de accu spanning van u accu? lijkt erop dat deze te laag is, want als het met een hulp accu wel werkt is dit volgens mij de oorzaak

Wern (0), 13 jaar geleden

Heb er een nieuwe batterij in gezet in begin gaat alles goed maar als ik die s'nacht buiten laat staan de volgende dag start niet meer het bizare is dat ik zelf de sleutel niet kan draaien en er brand niks op de dashboard.

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

maar als je de storing hebt wat is dan de accu spanning zit er een verborgen verbruiker? meten is weten

Wern (0), 13 jaar geleden

ze hebben het gemeten en ze hebben tegen mij gezegd dat het dat ni is, niks te maken met de batterie hebben ze gezegd ma ja morgen zal ik is naar mercedes gaan hopelijk vinden zij het probleem

Wern (0), 13 jaar geleden

heb nog iets nieuws gevonden - als ik de een van de kabels los maak van + of - van de batterie dan start die wel ?? ben langs mercedes geweest en heb afspraak maar ze hebben tegen mij gezegd dat het mss het contactslot dat kapot is en om te laten maken is !!!! 1800euro hoop echt van niet, enige idee iemand ??

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

dat is nieuw een auto die start zonder dat de accu verbonden is maar graag iets duidelijker

dockedmarc1 (0), 13 jaar geleden

klinkt mij ook als een contactslot dat stuk is. en dat kost idd heel veel geld.
maar idd een auto die start als de accu los is, is wel heel vreemd.
tenzij het een E-klasse is, die heeft twee accu's waarvan 1 om te starten is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.