Mercedes-Benz C-Klasse: 'kloink' geluid rechter achterwiel

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

De laatste weken hoor ik regelmatig een kloink geluid rechtsachter. Je hoort het bij rijden over drempels en ook bij het afslaan bij b.v. een t-splitsing. Precies in de bocht hoor je dan 'kloink' of 'poing' of iets wat erop lijkt. Klinkt als een veer die dat veroorzaakt. Iemand enig idee wat dat kan zijn. Ik heb het incidenteel al eerder gehoord. Denk dat de kou of de pekel het erger maken. Er is een tijdje terug al naar gekeken, maar niks kapots gevonden. Veert verder ook normaal...
Tips zijn welkom!

Dani002

Geplaatst door Dani002 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

MB (0) PRO, 13 jaar geleden

Denk een gebroken achterveer

Dani002 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je reactie MB. Maar moet je dan niet meer merken dan alleen een geluidje? En had de garage dat bij controle niet moeten zien?

mobiel (0), 13 jaar geleden

Aan de onderkant van de veer,wil zelfs wel een stukje afbreken zonder dat je het merkt en hoort, en alleen bij kontrole ziet. Inderdaad ws de veer.gr,Henk

Dani002 (0), 12 jaar geleden

beetje late reactie, maar was inderdaad een puntje afgebroken, onzichtbaar zonder te demonteren. De andere veer is laatst nog vervangen, ik herkende het euvel meteen.

mobiel (0), 12 jaar geleden

Zo zie je maar weer,bedankt voor de reaktie,gr,Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.