Mercedes-Benz C-Klasse: automaat olie wisselen?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2d

Hoi is het raadzaam je (automatische)versnellingsbakolie te wisselen, volgens mij is dit een specialistisch klusje. Iemand een idee wat dit kost bij de dealer en kun je het ook ergens anders laten doen bij de profile of zo?

harmen4141

Geplaatst door harmen4141 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

als dit een c uit 2007???? met een 722.9** bak dan is dit inderdad een specialistisch klusje en moet je dit met speciaal gereedschap door dealer laten doen en beslist niet bij een kwikfit maar dan waarom ??? zo een jonge auto verversen zit nog volop garantie op

harmen4141 (0), 17 jaar geleden

hmm dat 2007 is helaas 1997 foutje, sorry maar het betreft dus een oudere c vandaar mijn vraag.

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

hoe dit moet staat al eerder beschreven in dit forum je heb een brug en een speciaal gereedschap (peilstok)nodig wat dit kost weet ik niet bel eens een dealer op dan weet je dit meteen. En bakolie wisselen bij 100000 is geen overbodige luxe zeker als olie er niet zo fris meer uitziet en verbrand ruikt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.