Mercedes-Benz 0: automaat probleem

Bouwjaar: 2007

vraagje aan de kenners;

Ik heb een probleempje met mijn automaat deze wil namelijk sinds kort niet meer opschakelen naar hogere versnellingen dan de 1.
Ik ben naar een mercedes dealer geweest en deze heeft de computer(van de bak) gereset ,nieuwe olie (na een goede spoeling)erin gedaan en 'koppelsensor gerenigd' daarna schakelde de automaat voor een paar dagen goed plotsling was ik weer terug bij af weer niet opschakelen.
De verkoper van mercedes(want de monteur kregen ik niet te spreken) zei dat ie niet kon garanderen dat de automaat goed zal werken aangezien er weer 'metaal slijpsel' op de sensor kon blijven plakken en dan moest maar een nieuwe versnellingsbak in komen.

Ik vind het verhaal van de verkoper beetje ongeloofwaardig zeker na het lezen van de verhalen rond dit onderwerp hier op de forum.
Wat ik zou willen is in contact te komen met een persoon of bedrijf in de buurt van Kleve(duitsland) (want ik moet wel in zijn 1 ernaartoe rijden) die objectief naar dit probleem kijkt en het evt repareerd aangezien ik echt niet geloof dat de versnellingsbak volledig vernieuwd moet worden!

ik hoor graag van personen waar ik evt terecht kan(tips zijn welkom)

grDavid

ps: auto is een E320 cdi station w210 uit 2001

dvh_dvh

Geplaatst door dvh_dvh (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jeffie (0), 16 jaar geleden

de dealer moet de bak niet reseten maar uitlezen en dan de uitgelezen fouten maken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.