Mercedes-Benz 0: Centrale vergrendeling cq hydraulische klep.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270

Het volgende doet zich voor: de cpv doet het vaker niet dan wel? nieuwe bat. geplaats sleutel laten uitlezen, maar doet het nog steeds niet.
Als je de sleutel vlak bij bestuurders portier houdt wil hij wel eens open en dicht gaan.(infrarood)
Maar de sleutel zou ook moeten werken op een afstand van +/- 5-6 meter afstand. Daar reageerd hij helemaal niet.(radiografisch) wie weet wat het probleem kan zijn.
Auto is bij MB geweest 1dag en kunnen me niet vertellen wat het probleem is.
Tevens wil de hydraulische klep achter niet goed open en dicht gaan. als iemand dit ook wel eens heeft gehad graag een reactie.
alvast bedankt.
Het gaat om een mercedes E270 van bouwjaar 2003 model w211

kbcars

Geplaatst door kbcars (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jeje (0) PRO, 16 jaar geleden

neem aan dat ze bij merc in een dag tijd meer kunnen vinden met al hun app als wij hier, maar als ie op allebij de sleutels het niet doen,
kun je het probleem in de ontvangst gaan zoeken (antenne) (bedrading)(regeleenheid)
regeleenheid kunnen eventueel wat aan zien met uitlezen
is gewoon moeilijk zo antwoord te geven koen
achterklep blijft zeker half staan?
ff inleren met je achterklep schakelaar in je linker v deur

kbcars (0) PRO, 16 jaar geleden

Bedankt voor de reactie.
Het probleem met de sleutels is opgelost. ik heb 10 min de accu los gekoppeld en de sleutels doen het wonderbaarlijk genoeg weer. (hadden ze bij MB ook kunnen bedenken)
Wat achterklep betreft hij gaat wel via schakelaar lv portier open maar niet via de schakelaar in de achterklep dicht. klijne stukjes en dan sopt hij weer.

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

koen hebt ge uw achterklep al eens genormeerd met schakelaar in de lv deur, achterklep met schakelaar volledig laten open gaan de schakelaar 8seconden inhouden dan met schakelaar ook terug dicht doen .accu los gekoppeld meschien normering kwijt .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.