Mercedes-Benz A-Klasse: Automaat schakelt niet naar hogere versnelling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: A170

Na een lange rit op de snelweg , terug op de gewone weg en dan moeten stoppen voor een rood licht. Bij vertrek schakelt hij niet over naar hogere versnelling en blijft op 3000 toeren hangen.Na motor af gezet tehebben en dan terug starten is het probleem opgelost.Wel erg vervelend op een drukke weg .Men kan niet altijd langs de kant van de weg gaan staan om te herstarten

duiver

Geplaatst door duiver (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

er zal een reden zijn dat dit gebeurt daarom zou ik beginnen met het laten uitlezen van de bak en de motor op eventueele storing zeker daar je zegt contact uit aan en het is weer goed dus zal er iets moeten zijn.

groetjes jan.

StCreed (0), 14 jaar geleden

Dit heb ik ook. Zie mijn post, bij mij is net de koppelomvormer vervangen (want het zou een slippende koppeling zijn) maar dat hielpt niet. Als je een oplossing weet hoor ik dat ontzettend graag!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.