Mercedes-Benz A-Klasse: veerschotel afgebroken links voor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1900

Bij mijn mercedes A 190 is links voor de veer en onderste veerschotel afgebroken.
Volgens de garage moet de hele veerpoot vervangen worden, is het niet mogelijk om enkel de veer en veerschotel te vervangen ?
Groet, Leo

leo van dam

Geplaatst door leo van dam (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

deze veerschotel zit gelast op je veerpoot en deze veerpoot is je schokbreker raadzaam om ze links en rechts te vernieuwen

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

klopt wat robby zegt...onderste veerschotel zit vast aan de gehele veerpoot.
Bij vervangen is het raadzaam om gelijk de andere kant ook te doen, tenzij de nieuwe veerpoot van een gebruikte auto (sloop) komt.
een nieuwe veer is vaak wat stugger dan een oude en dan komt de meeste belasting op de oude veer waardoor deze ook snel kan breken,.

mvg,
Hans.

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Let bij het vervangen van de veer ook op de kleurcode van de veer. anders krijg je alsnog problemen vanwege onevenredige stijfheid van de veren.

Groeten Marcel

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

Ja, vergeten te vermelden...dank je Marcel[img]http://img268.imageshack.us/img268/2803/...[/img]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.