Mercedes-Benz E-Klasse: autom.bak 250000 km

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 cdi

hallo met 2poedels.een vraag!wat doet een automaat als er bv niet de juiste olie in zit.na te hebben teruggeschakeld blijft hij bij de opschakeling even hangen bij ongeveer 900 a 1000 toeren en gaat het hele zootje daar onder brommen en trillen. koppelomvormer vernieuwd, brein vernieuwd enzv. het is net of de bak of de moter een seconde blijft plakken. langzaam wegrijden is dreunen in dat toerental terwijl als ik met een normale snelheid weg kan rijden is er niks aan de hand, het schakeld als een zijtje.nou. misschien begrijpen jullie het een beetje dan ga ik nu slapen. groeten 2poedels

2poedels

Geplaatst door 2poedels , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

nercedesbert, 9 jaar geleden

tocjh het kleppendeksel denk ik. de storing is een conflict en de auto weet dan even niet wat hij moet doen. combinatie van brein en kleppendeksel. olie is een onderwerp als de revisie niet door een goed bedrijf is uitgevoerd, maar daar ga ik even niet vanuit. als het niet in de bak zelf zit, kijk eens naar de motorsteunen of het bakrubber van de bakophanging. lekkage van de waterpomp kan ook nog.

voor storing aan de bak de auto laten uitlezen, storingen komen dan wel naar voren.

2poedels, 9 jaar geleden

hallo nog even een toelichting op reeds uitgevoerde handelingen wat betreft mijn aut.versn. aan de merc. E 220 cdi 2004.is al 3 keer uitgelezen bij off.MB dealers en alles is binnen de tolerantiewaarden.daar kan ik het mee doen. geen water in de olie,brein goed,koppelomvormer goed.motermanesment? goed,tussenaslager goed,snarenspanner goed,motersteunen goed.MB weet het ook niet. nogmaals vraag ik mij af of het toerental bij het loslaten van het gaspedaal niet verhoogd kan worden naar bv 1000 toeren. zo dat was het weer. moeilijkhe. groeten 2poedels

nercedesbert, 9 jaar geleden

motorklachten zoals verstuivers of cilinder die niet meewerkt? meten blijft weten. verder kijk ik bij MB's nergens meer van op hoor, de kwaliteit van eerder hebben ze al 14 jaar geleden al de vuilnisbak ingegooid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.