Mercedes-Benz C-Klasse: Banden

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200 CDI

Wie heeft er ervaring met Nokian banden?
Ik heb ze onder mijn auto zitten, maar vind ze super hard en weinig regenwater afvoer.
Maat is 205/55/15

mercedesgek

Geplaatst door mercedesgek (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Santa (0), 16 jaar geleden

Deze banden uit Finland zijn niet uitgesproken slecht. Persoonlijke smaak speelt natuurlijk een rol maar merkengeilheid net zo goed!
Er zijn nog steeds mensen die zweren bij Michelin "want dat zijn pas goede banden" terwijl er hoopjes problemen bekend zijn van auto's met Michelin banden.
Stemmen op een bepaalde politieke partij omdat je ouders en grootouders dat ook altijd deden is ook een voorbeeld van zo'n houding.

Hier ff een klein "testje".
http://www.avd-ci.be/nokian.htm

Ga gewoon eens zoeken op Google en je zult ongetwijfeld iets vinden.

Houd echter terdege rekening met het volgende: mensen durven meestal niet te zeggen dat ze een miskoop hebben gedaan en de prijs van een band kan voor hun belangrijker zijn dan de rijeigenschappen!
Niet voor niks zie je heel veel "Petjes" rondrijden met 18 inch (of meer) wielen voorzien van WanLi of andere kauwgomballenbanden. De reden? Deze merken zijn in deze maten goedkoop en zo houden ze ook nog wat geld over voor een nieuw spoilertje, nep xenonlampjes en een nieuw zondags "petje".........

Banden uit de 55 serie zijn altijd stugger (harder) dan banden uit bijvoorbeeld de 65 serie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.