Mercedes-Benz S-Klasse: Benzinemeter W126 werkt niet goed

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3800 cc

Ik heb een probleem met de benzinemeter van mijn 380SE uit 1982. Deze werkt niet goed en geeft soms de goede stand aan en schommelt soms naar leeg. Ook blijft het reservelampje branden. Het lijkt op de vlotter etc., maar vraag is waar ik deze kan vinden. Uit eerdere vragen en antwoorden met dit probleem bij andere typen worden er verschillende plaatsen aangeduid (onder de EHBO doos, achter de bekleding van de achterbank in de kofferruimte of bovenaande ingang van de tank). Ik heb een LPG tank ingebouwd, dus voordat ik die er uit ga halen wil ik e.a. zeker weten. Onder de verbanddoss is overigens geen ruimte te vinden waar ik makkelijk bij kan.
Kan iemand mij een adviesje geven. Bedankt vast.
Bas

Rapid500

Geplaatst door Rapid500 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

ehbo opberg bakje verwijderen -- dan ziet u de tankvlotter zitten -- sleutel 41voor losdraaien en uitnemen

Rapid500 (0) PRO, 14 jaar geleden

Dank voor de tip. Een wat verlate reactie. Ik ondek zojuist dat mijn eerdere antwoord kennelijk niet is verzonden.

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

is het ook opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.