Mercedes-Benz V-Klasse: Bijstellen schuifdeuren V230

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3 TD

Hallo,

Ik zoek een manier om de schuifdeuren bij te stellen.
Het maakt een geluid, precies of die deuren niet volledig gesloten zijn.

Dank bij voorbaat

PVN_1

Geplaatst door PVN_1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoi PVN_1

Het is vanaf hier heel moeilijk te bepalen wat er mis is met je schuifdeur.Maar wat vaak stuk gaat is de middelste loopwagen van je deur
daar zitten 3 teflon wieltjes in en deze verslijten nog wel eens (zijn niet rond meer)hier door gaat je deur afhangen en vervolgens ga je de deur steets harder dicht gooien om hem dicht te krijgen hierdoor verbuigd je slotvanger op de C-stijl (gaaat af staan) ik hoop dat je hier iets aan hebt,anders hoor ik het wel van je.


Gr Dirk

PVN_1 (0), 17 jaar geleden

Hallo Dirk,

Wat is die "C-stijl"?
Hoe krijg ik die afscherming van de middelste loopwagen los? Ik maak wel die 2x 2 vijzen los maar dat geheel blijft bovenaan vastzitten.

Groetjes Patrick

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoi Patrick

de C-stijl is de 3e stijl van vooraf geteld dat is dus de stijl waar je slotvanger in zit en die strip kan je los halen door 2 parkers voor en 2 parkers achter los te halen en dan kan je die strip er af trekken met een rustig rukje vervolgens draai je de centrale bout los die achter je bekleding zit en de loopwagen kan je er zo uit halen door deze naar achter te schuiven (wel even je deur onder steunen met een krik)als je de loopwagen er uit hebt kan je controleren of deze vierkanten wielen heeft vervang de loopwagen en bouw alles dicht en stel bij het vast zetten van de centrale bout je deur af op de juiste hoogte.

Gr Dirk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.