Mercedes-Benz V-klasse 230: Eerst op 1 zetten daarna op D en gaat ie pas rijden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

Hallo allemaal,

Mijn mercedes V-klasse 230 automaat van 1997 doet de laatste tijd moeilijk. Als ik hem start moet ik eerst op 3 zetten en daarna op D en dan pas gaat ie rijden. Ik hoop dat misschien iemand mij kan vertellen wat er aan de hand is? Voor de rest rijdt ie goed, behalve de kapotte armleuning aan de bestuurders kant.

Malou

Geplaatst door Malou (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

zit er wel olie in de bak. dit moet met lopende motor gepeild worden. ga NOOIT met je vinger in de vulplug om te voelen of er olie zit maar doe dit met b.v. een omgebogen tirep. als je pook in D zet staat de hevel op de bak dan ook werkelijk in D of zit hij er net tegenaan en als je hem eerst in z'n 3 zet en daarna terug dat hij hem wel pakt?

stermonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij deze auto moet de kabel van de pook naar de V-bak afgesteld worden.

Malou (0), 16 jaar geleden

Het is misschien een rare vraag maar waar vind ik de vulplug?

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

als je er onder staat aan de kant van het motorblok en dat net naast of schuin boven waar de aandrijfas r de bak uit komt. de plug is inbus. maar ik zou idd eerst de kabel afstellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.