Mercedes-Benz V-Klasse: kering versnellingsbak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: V220

Kan iemand mij vertellen, als de kering op de automatische versnellingsbak ( van de steekas aan de bestuurderszijde) vervangen moet worden, daarvoor de bak uit elkaar moet. Of is deze te vervangen zonder dat de bak gedemonteert moet worden. Deze lekt namelijk versnellingsbak olie.

peter30

Geplaatst door peter30 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stermonteur (0) PRO, 17 jaar geleden

Keering kan vervangen worden zonder V-bak te demonteren.

spanbandje (0) PRO, 17 jaar geleden

ik heb een auto gehad waarbij er veel ruimte op de flens zat waardoor er olie lekte nieuwe flens hielp niet, de keerring toen maar aangepast, dus de veerring uit de keerring gehaald en deze een paar mm ingekort en weer gemonteerd zodat de aanlegdruk van de keerringlip hoger is, bij deze auto bleef de keerring nu ongeveer 50000 km lek vrij ik moet wel zeggen dat er bijna 3 ton op de teller stond en de keerring daarvoor div malen vervangen was voor garantie cq coulance

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.