Mercedes-Benz V-Klasse: blower blaast slecht

Bouwjaar: 2001

V-klasse met airco waarvan de blower slecht blaast motor is nieuw interieurfilter is eruit (zal al wel eens iemand mee bezig zijn geweest)
iemand ervaring mee ??

Thascorp

Geplaatst door Thascorp (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

michel7792 (0) PRO, 15 jaar geleden

zet eens een raam open,en kijk of hij dan beter blaast(kan zijn lucht niet kwijt)
Heb zelf wel eens een paar gaaten onder de dubbelecab. gemaakt.

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

Draait de blower in de juiste richting ??? misschien schade gehad of vorige monteur heeft een fout gemaakt, ik heb dit een keer op een training gehad, je kijkt er zo over heen motor maakt veel toeren maar blaast slecht.

succes Marcel

Thascorp (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=spanbandje]Draait de blower in de juiste richting ??? misschien schade gehad of vorige monteur heeft een fout gemaakt, ik heb dit een keer op een training gehad, je kijkt er zo over heen motor maakt veel toeren maar blaast slecht.

succes Marcel[/quote]
Ga dit volgende keer proberen allen hij blaast wel een beetje dat vind ik vreemd... volgens mij draait de motor van een sprinter de andere kant op idd..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.