Mercedes-Benz C-klasse 2009: Bonk-klap bij drempel

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 271950, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 135

Hoi heren jullie weten dit vast wel; als ik over een drempel ga, en dan vooral op het moment dat de wagen "los komt" van de weg, hoor ik een bonk en ik voel de bonk ook. Ik kan niet zo goed inschatten van welke kant het komt, wat zou het zijn? (alle rubbers al ingespoten maar het blijft)

Angie1977

Geplaatst door Angie1977 , lid sinds 5 maanden geleden

5 Reacties

Angie1977, 5 maanden geleden

ook als ik heel langzaam over de drempel ga hoor ik het, de wagen komt natuurlijk niet echt "los" maar is even om het momentum aan te geven...........

Beunhaas PRO, 5 maanden geleden

Er zit ergens speling op, dus dat wordt het onderstel nalopen op mogelijke oorzaken.
Verbindingen van stabilisatorstang komt vaak voor.

Angie1977, 5 maanden geleden

Hoi Beunhaas, dank voor je antwoord, ik heb opyoutube gekeken, bedoel je dan de rubbers vervangen of de draagarmen?

Beunhaas PRO, 5 maanden geleden

Ik ben niet thuis in Mercedes onderstellen, maar Google kan de zwakke plekken misschien wel aangeven en verder moet je natuurlijk alles zelf nalopen as dat mogelijk is.

samvel, 5 maanden geleden

Klinkt als een veerpootlager zou ik even nakijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.