Mercedes-Benz 208: Brandstofpomp

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 208D geen cdi

Ik heb de brandstofpomp vervangen, maar nu krijgt hij geen diesel meer. De brandstofpomp kwam uit een lopende auto. Wie weet hier raad mee?

Okkio

Geplaatst door Okkio (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 208? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Roger10 (0), 13 jaar geleden

heb je al geprobeerd om op startpilot te starten?

hbr (0) PRO, 13 jaar geleden

Zit er ook een kastje wwar een stekker op kan op de zijkant van de pomp? Zo ja dit is een brandstof afsluitklep deze moet van de andere pomp worden overgezet. Zit startblokkering in.

Okkio (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb ik al geprobeerd. maakt niets uit wel is bekend geworden dat de brandstofpomp ook benzine heeft gehad maar daar moeten die pompen normaal toch tegen kunnen.

Okkio (0) PRO, 13 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Er zit een zwart kastje aan de linker zijkant voor, die kun je losdraaien door middel van een hamer en een drijver, dan sla je een banjo bout los vervangt het zwarte kastje met die van de oude brandstofpomp en hij loopt weer, jongen bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 208 of stel zelf een nieuwe vraag.