Mercedes-Benz 208: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Diesel

Ik wil een 208 d camper kopen, maar deze heeft geen stuurbekrachtiging.
Is het mogelijk om hier alsnog een stuurbekrachtiging te installeren? waar kan dat en evt een prijsindicatie.

Ik heb eerder een dergelijke camper gehad zonder stuurbekrachtiging en vervolgens een met. Helaas is de laatste gestolen.
Heb nu in duitsland een mooi gevonden. Helaas zonder stuurbekrachtiging.

Graag reactie en vast bedankt.

kees

keesvaneersel

Geplaatst door keesvaneersel (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 208? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

ff bij uw garage vragen -is best te doen

frans49 (0) PRO, 13 jaar geleden

Alles is te doen , maar vergeet niet dat je zelfs ook de stuurkolom moet vervangen . Je moet ook uiteraard een servopomp en een stuurhuis en natuurlijk ook al de leidingen en het rezervoir plaatsen . Alles is tedoen . Heb het ooit gedaan met nieuwe onderdelen en dan loopt het serieus uit de hand . Het werk valt wel mee .suc6

spanbandje (0) PRO, 13 jaar geleden

Het probleem is dat je een donorauto moet hebben, met een bekrachtigt stuurhuis die niet te veel speling heeft, als je er een vind( zijn zeldzaam ) dan is meestal het stuurhuis uitgesleten in de middenstand, een klein beetje speling kun je nog nastellen, revisie is te doen maar prijzig, net als Frans zegt alles is te doen maar het gaat er om binnen een buget.

succes Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 208 of stel zelf een nieuwe vraag.