Mercedes-Benz 208: niet afslaan 208d

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 208d

wie kan me helpen. De motor slaat niet meer af. Kan hem alleen nog in de versnelling en met de rem erop uitzetten. Het begon een tijd geleden dat hij nog een aantal slagen doorliep, maar slaat nu helemaal niet meer af. Weet niet zo goed waar ik het moet gaan zoeken. Wat wel is, dat is dat mijn contactsleutel behoorlijk is versleten. Kan in contactstaand met de motor aan, de sleutel er zo uithalen en hij loopt gewoon door. Heb inmiddels al wel een nieuw contactslot ( alleen het binnenwerk , met al die palletjes ed. ) zit er echter nog niet in. Zou het daaraan kunnen liggen. Mede gezien het feit dat hij in het begin nog wel afsloeg uiteindelijk , maar nu helemaal niet meer.
bvd.

hansdennekamp

Geplaatst door hansdennekamp (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 208? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 12 jaar geleden

Vacuumprobleem, potje op de pomp of contactslot of vacuumleidingen. Motor word nl mechanisch afgezet dmv vacuum.

hansdennekamp (0), 12 jaar geleden

als ik op de slang zuig die aan de pomt zit, dan slaat hij af. Op het contactslot zit een "klepje" met 2 aansluitingen. Als ik de aan de slang zuig, die naar de pomp gaat, dan slaat hij ook af. Ook als ik dan de andere slang van het klepje haal en dan aan het klepje zuig, slaat hij af. Zit er dan een lek in de laatste slang ( die op het klepje zit) Ook de hoogteregeling werkt niet aan de linker kant. Die zit ook aan de vacuum toch?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 208 of stel zelf een nieuwe vraag.