Mercedes-Benz C-Klasse: c200D 95 problemen brandstoftoevoer

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000cc

Wagen wil soms niet starten of valt stil enkele seconden na aanslaan, ook bij warme motor en start dan weer met heel veel moeilijkheden.Heeft probleem een jaar geleden ook gehad maar werd toen terugslagklep geplaatst tussen brandtofleiding door garage en probleem (dus tijdelijk)opgelost.
Sinds een week dus weer problemen met starten.
Gisteren werd in de garage dan de O ringen vervangen wegens brandstoflekken (en trekken van valse lucht dan?)op de injectiepomp.Maar na een ritje wilde hij weer niet aanslaan???Dus zaak nog niet opgelost??Iemand nog een idee?? Ik hoor het graag.

Groetjes,chris.

coupéétje

Geplaatst door coupéétje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stephane (0) PRO, 15 jaar geleden

alle o-ringen vervangen klinkt echt als lucht

coupéétje (0), 15 jaar geleden

Hoi Stephane,wat bedoel je met klinkt als lucht??De O ringen zijn toch vervangen.Waar kan hij nog lucht trekken?????

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zou de brandstof retour op de tank losnemen, en afpluggen dan op de aanvoer druk zetten, bijv 2 Bar dan zou je ergens brandstof of lucht uit zien komen, als dit niet zo is heb je echt een zoekklus dan kan het ook in de pomp zitten ,die via, Bijv het carter lucht aanzuigt via de aandrijving of een verstuiver die lekt.

Succes Marcel.

coupéétje (0), 15 jaar geleden

Dank voor reactie Marcel.Wagen is weer naar garage geweest enkele (doorschijnenende) leidingen vervangen maar heeft nog altijd zelfde probleem.Is ook uitgelezen geweest en geeft aan 'start sper systeem'waarschijnlijk is dit de oorzaak dat brandstoftoevoer soms afsluit????Garagist zegt is het blokje dat op pomp geschroefd zit met elektrische kabels aan ???Maar verwijst door naar revisiebedrijf??Wie weet raad??

Groetjes,chris.

coupéétje (0), 15 jaar geleden

Hoi iedereen,probleem is opgelost.Een injectiepompreviesiebedrijf heeft het euvel kunnen vinden en oplossen.Was maar een kleingheidje waarschijnlijk.Maar ik weet niet precies wat ze gedaan hebben...hebben zeker ook beroepsgeheim die mannen??Had iets te maken met het start systeem op de pomp.

Groetjes,chris.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.