Mercedes-Benz C-Klasse: sam fond

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: c200 cdi

beste mensen ik heb hier een w203 c200 cdi met een achterlicht probleem , bij het uitlezen geeft die aan kentekenverlichting links en rechts kortsluiting of onderbreking , stadslicht rechts onderbreking of kortsluiting maar het rare is de lampen werken allemaal maar in de dashbord krijg ik deze foutmeldingen ? sam fond al vervangen maar fouten blijven erin dus vraag ik me af of de sam fond ingeleerd moet worden ofzo want met resetten gaan de fouten er niet uit ?

dennis2734

Geplaatst door dennis2734 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

controleer het wattage van de lampen eens, misschien zit er een te hoog wattage in en ziet de sam dit als kortsluiting.
succes Marcel

dennis2734 (0), 15 jaar geleden

beste marcel gister naar mb dealer geweest wattage lampen goed alleen hij merkte dat mijn kenteken verlichting dof werkte dus niet vel hij zegt of sam of ergens een knik ?

gert3659 (335), 15 jaar geleden

dennis
bij mijn wagen was de sam fond ook defeckt heb ik deze vervangen en je moet deze inleren bij de dealer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.