Mercedes-Benz C-Klasse: Brandstofleiding schiet steeds uit de brandstofpomp

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel, Motorcode: C 200D

Wij hebben een mercedes C 200D staan en de brandstofleiding(retour leiding wat terug loopt naar het filter) schiet steeds uit de pomp als er mee gereden word(zelfs met een tirerib om de klem schiet hij er nog uit) bij stationair draaien gaat alles goed. Wij hebben alle O ringen plus de klemmen vervangen incl het zeefje en brandstoffilter. Kent iemand dit probleem alvast bedankt Jonny.

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

zastava4ever (0) PRO, 15 jaar geleden

Lijkt erop dat er iets verstopt zit... origineel filter?

jonny (0) PRO, 15 jaar geleden

Het is niet de retourleiding maar de leiding als je voor de auto staat rechts boven in de pomp daar schiet hij steeds uit

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

ik zou toch de retourleiding controleren op verstopping want de retourbrandstof moet gewoon weer retour filter of tank, zet er een beetje perslucht op om te kijken of er niets verstopt zit.

Succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.