Mercedes-Benz : C220 CDI, waar op te letten?

Ik overweeg een tweedehands C220 CDI (combi) aan te schaffen. Nu heb ik daar ooit iets over gelezen maar dat is weggezakt. Waar moet ik precies op letten bij de aanschaf? Was er iets met verstuivers en loszittende gloeistiften? Waar zitten goede tweedehandsdealers?

benz

Geplaatst door benz (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

injecteurs gaan nog wel eens stuk waardoor de motor gaat schudden ,dit is duidelijk te merken,en het andere probleem met de gloeistiften is dat deze wel eens durven afbreken bij het demonteren,maar hiervoor bestaat een speciaal uitboorsetje wat ze bij een dealer zeker hebben ,hiermee moet je een beetje geluk hebben wijnig aan te doen.

benz (0), 19 jaar geleden

OK, helder. Dan een ander punt. Common rail versus pompverstuivers. Ik hoorde laatst dat de pompverstuivertechniek (Volkswagen tdi) betrouwbaarder zou zijn dan de common railtechniek van Mercedes. Wat zijn hier de meningen?

dupl-u-10832-5dd1481561693+Wiege291 (0) PRO, 19 jaar geleden

het zal niet veel maken want mercedes delen worden ook door bijv. bosch ontwikkelt.De meeste merken kampen met het zelfde probleem.

stroberto (0), 18 jaar geleden

Helmut ter Doest

Ik rijd een c 200 cdi bj 2000 w202
de auto heeft geen tempomat is dit eenvoudig te monteren ?
of moet ik dan een universele set monteren b.v. vdo ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.