Mercedes-Benz E-Klasse: cabriodak

Bouwjaar: 1996

Geachte lezers,
Vandaag een nieuwe krukas keering in de motor gezet,accu pool eraf gehad en nu werkt mijn cabriodak niet meer,het lampje(schakelaar)blijft rood en de schakelaar van de rol beugel blijft branden,als ik die schakelaar bedien zou eigelijk de rol beugel omhoog moeten gaan maar dat doet hij niet,hij trekt het dak nog vaster in de vergrendeling.Heb de accu klem er al div malen afgehad maar dit helpt niet.heb hem op een twee koloms brug gehad,kan dit mischien wat met de rolbeugel te maken hebben.

Wie kan me hier mee helpen.

Hans

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 PRO , lid sinds 17 jaar geleden

2 Reacties

izzi PRO, 16 jaar geleden

in welke stand staat de rolbeugel(hoofdsteunen),als deze zijn geactiveerd door mss een defecte rolbeugelschakelaar die op de wieldraagarmen achteraan staan.dan moet je de rolbeugel naar boven zetten en de knop ingedrukt houden totdat je een clik hoort en dan kun je pas de beugel laten, zakken waarna je het dak zou moeten kunnen openen.

Hans4045 PRO, 16 jaar geleden

Hoi sterretje,zo te zien staan de hoofdsteunen gewoon onderin,wat ik ra vind is,als ik op de schakelaar van de hoofdsteunen druk,wil het dak even gaan bewegen.Maar zoals ik al zei heb ik de wagen op een tweekoloms brug gehad,de wielen hangen dan,mischien is er zo'n schakelaar wat je zei nu stuk omdat hij te ver is doorgehangen.is zoiets te ressetten en kunnen ze dit uitlezen bij merc.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.