Mercedes-Benz E-Klasse: kleur

Bouwjaar: 1996

Achterveren van een E-280:je hebt twee kleur aan de onderste winding blauw en rood welke veren zijn dikker.die met met een blauwe of rode kleur.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

meten=weten

flow (0), 19 jaar geleden

Meten is weten, goed ik heb ze gemeten maar links en rechts is het zelfde.heeft jou auto toevallig twee verschilende veren.de kleur is blauw en is bijv:12mm dik hoeveel is dan een veer die een rode verfstip heeft 10,11,13,14,15,16.!

wqjk45 (0), 19 jaar geleden

er zit aan het eind van de spoed een mb. nummer ingeslagen.
vergelijk de nummers met elkaar.

flow (0), 19 jaar geleden

boven of beneden boven is geen enkel probleem maar aan de onderkant heeft hij ze met een SLIJPTOL afgeslepen dom dom dom.
Ik heb de veren nog niet eruit gehaald.maar als jij weet welke nummer voor welke diameter is kan ik ze op meten.

wqjk45 (0), 19 jaar geleden

weet ik niet.

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij de dealer kan men aan de hand van je chassisnummer achter halen welke veren eronder horen. Ik zou adviseren 2 nieuwe te kopen. Rijdt die wagen meteen een stuk beter door.
succes

flow (0), 19 jaar geleden

Dat zou het beste zijn natuurlijk maar hoe ik al zei hij is achter lager dan de originele A.M.G en het is prachtig om te zien maar voor de rest waardeloos,een orginele amg staat mooi recht op zijn wielen en is nog ongeveer twee centimeter hoger.als ik de mijne maar twee centimeter hoger kreeg zou het al goed zijn.v.g alan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.