Mercedes-Benz Vito: centrale deurvergrendeling inbouwen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 108D

wil in de voordeuren, schuifdeur en achterklep deurmotors inbouwen voor een CV installatie. nu heb ik een universele set met 4 motors gekocht.
de achterklep is geen probleem.
maar nu stuit ik op het probleem dat de voordeuren en schuifdeur niet met stangen werkt maar met gevlochten ijzerdraad in een omhulsel.
vergelijkbaar met een gas en remkabel van een brommer.
en bij de voordeuren komt de hendel mee eraf als ik de bekleding verwijder.
nu vraag ik me af waar ik de stangen met de blokjes aan moet bevestigen, of dat het op een hele andere manier aangesloten moet worden.
kan iemand mij een uitleg geven hoe ik alles moet inbouwen?
bij voorbaat dank,

john

johns

Geplaatst door johns (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Bij de voordeuren monteer je de deurmotor rechtstreeks op het slot er zit daarvoor een hevel op het slot zelf.Bij de schuifdeur monteer je die deurmotor op het slotgedeelte voor in de schuifdeur achter je handgreep er zit ook al een plaatsje in de deur voor je contacten.
Gr Dirk

johns (0), 13 jaar geleden

dank je bril voor de oplossing. heeft mij zeer geholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.